CÉGÜNKRŐL

Solt Bács-Kiskun megyében, az Alföld nyugati peremén, három fontos főútvonal találkozásánál található: 51-es, 52-es és 53-as.

Solti központunk a nagy forgalmú 52-es főút mellett található (a dunaegyházi elágazásnál), és mint ilyen, könnyű megközelíthetőség jellemzi, akár észak-déli, akár kelet-nyugati irányból.


Ha további kérdései, kérései lennének vagy egyszerűen csak fel szeretne keresni minket, állunk szíves rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Külföldi partnerek jelentkezését is szeretettel várjuk.


Tisztelettel:

Bezerédi Agro Kft.

Cégünk 1993-ban alakult Bezerédi Bt. néven, dunaföldvári telephellyel. Fő tevékenységünk mezőgazdasági erő- és munkagépek kis- és nagykereskedelme volt.
Az évek során, a rendkívül megnövekedett forgalom miatt, 1997-ben a betéti társaság korlátolt felelősségű társasággá alakult át, s napjainkban is Bezerédi Agro Kft. néven működik.


Cégünk 2005-ben, Solton új, színvonalas telephely építésébe kezdett, mely beruházás 2007-ben sikeresen befejeződött. Fő tevékenységi körünk nem változott, továbbra is a mezőgazdasági erő- és munkagépek forgalmazása, szervizelése és alkatrészellátása maradt.

Irodaépület